За нас

 

Pest Stop предлага ултразвукови аларми за отблъскване на гризачи – мишки и плъхове, аларми против къртици, преносими аларми срещу кучета, ултразвукови устройства срещу котки, звукови аларми за отблъскване на птици, както и устройства против насекоми с ултравиолетови лъчи под марката PEST STOP.

Pest Stop марка на SC BrandBox SRL – вносител и дистрибутор в Румъния на ултразвукови аларми за отстраняване на гризачи и други вредни животни, както и електрически устройства против насекоми, работи от 2005 г. с над 20 000 доволни клиенти.

Нашата компания предоставя ултразвукови устройства и съвременни, екологични репеленти против насекоми, които не са вредни за хората и околната среда. Те са одобрени в съответствие с правилата и стандартите на Европейския съюз. Ултразвуковите аларми, продавани от Pest Stop се използват от големи компании в хранително-вкусовата промишленост, фармацевтични складове, рафинерии, транспортни компании, известни компании които се занимават за борба срещу вредителите, дезинсекция, дератизация, както и много хора, за лични домакинства.

Според регламентите на Европейския съюз тези устройства са надеждни, модерни, безопасни за хората, оптимални в хранителните сектори (складове, магазини, фабрики), където не се препоръчват химически продукти в борбата с вредителите, дератизация или дезинсекция.