Аларма против гризачи Pest Repellent Auto PS-967

34.00 лв.

Аларма против гризачи за автомобили -„ <strong> Pest Repellent Auto</strong>” Устройството излъчва ултразвук, предназначен да наруши централната слухова и нервна система на гризачите. Предназначен е за защита на превозни средства и мотоциклети (12V батерии) от вредните действия на гризачите, които могат да разрушат електрическите проводници. Когато настъпи зимата и външните ресурси се изчерпат, двигателното отделение привлича животните да живеят там. Звуковите вълни на това устройство ще прогонят изпод капака вредителите, като: мишки, плъхове, къртици и дори катерици.

Категория:

Общо описание:

ИНСТАЛИРАНЕ:

Забележка! В някои случаи (при превозни средства в гаранция) всяка намеса или повреда в електрическата система трябва да бъде извършена в сервиса на продавача. Моля, консултирайте се с вашия търговец на автомобили.

Също така, за да се избегне неправилна инсталация, препоръчваме да инсталирате устройството в оторизирани сервизи.

Изключете напълно двете борни на 12 V батерия от системата. Свържете червения кабел на Pest Repellent Auto към борната “+” на акумулатора на автомобила. Черният кабел трябва да бъде свързан към борна “-” на батерията или към масата на автомобила. Уверете се, че и двата кабела имат перфектен контакт и червеният светодиод на алармата свети. Закрепете уреда към шасито на автомобила с помощта на фиксиращия винт. Препоръчително е да подредите кабелите така, че да не висят. За това можете да използвате пластмасови връзки .

Когато стартира вибрационен сигнал (палене на автомобила), индикаторът за захранване на устройството се задейства (мига в червено), който ще спре да работи. 90 секунди след спиране на вибрационния сигнал (гасене на автомобила), устройството ще заработи отново.

Функции

  1. ВКЛ. / ИЗКЛ.
  2. Ултразвуков говорител
  3. Индикатор на захранването
  4. Пространство на USB порта
  5. Индикатор за характеристика
  6. Кабел

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Размери: 102 x 32 x120 mm

Захранване : DC12V

Разход / ток: 0.6W / 50mA – 70mA

Честота: 22 – 45 kHz (непрекъсната и променлива)

Рецензии:

Отзиви

Напишете първия отзив за „Аларма против гризачи Pest Repellent Auto PS-967“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *