Соларно устройство срещу оси PS-603

14.00 лв.

Капанът за оси е лесно решение за улов на насекоми. Това е екологичен метод, не съдържа химикали или отрови. Той е особено ефективен, особено през пролетта и лятото.

Капанът за оси, идеален за пикник, къмпинг или дори около двора. Той трябва да се окачи на дърво или храст на поне 20 метра от зоната на дейност.

Категория:

Общо описание:

Просто трябва да добавите сладки напитки, след това да го поставите на равна повърхност, за да привлечете оси, пчели. Проектиран е с двоен вход тунели, външната част е по-голяма от вътрешната, така че те могат да влизат много лесно, но не могат да излязат навън, докато те се дехидратират или умрат.

Направен е от водоустойчив материал, който е подходящ за различни начина за използване на открито и може да работи нормално и ефективно при дъжд, сняг, лед, вятър, вода и мъгла. Има UV светлина, захранвана от слънчева енергия, която генерира топъл блясък, увеличавайки привличането на насекоми. Светлината се включва автоматично през нощта и се зарежда от слънчева светлина.

Начин на употреба:

Развийте капака и го дръпнете, докато капакът опре. Добавете малко вода, лепило, бира и т.н. за улов на насекоми. Поставете капана извън мястото, където се виждат вредителите. Почистете капана, когато е пълен.

В долната част на капака има превключвател „“включване / изключване““ за отваряне / затваряне на светодиода през нощта.

Рецензии:

Отзиви

Напишете първия отзив за „Соларно устройство срещу оси PS-603“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *