Аларма против гризачи
DuoPro Pestrepeller
PS-927M

56.00 лв.

„DUO PRO Pestrepeller е ултразвукова аларма, използвана за прогонване на нежелани гризачи от определена зона. Самото устройство представя вариация на най-популярното ултразвуково устройство против плъхове в нашата гама, а именно Attack Wave Pestrepeller, модел, който се използва от хиляди наши клиенти в цялата страна. В сравнение с гореспоменатия модел, DUO PRO Pestrepeller има и вграден високочестотен високоговорител 25 kHz с ултразвукова импулсна емисия (може да се види в горната част на устройството), към който се добавят и двата високоговорителя с променлива честота от 25 000 kHz до 65 000 kHz. Този модел ще премахне успешно нежеланите гризачи от радиус 570 m² (отворено пространство вътре) и до 250 m² (открито пространство отвън). Препоръчва се алармата с ултразвук да остане в експлоатация постоянно, превантивно, за да се предотврати връщането на мишки и плъхове в засегнатите райони.

Важно! За много населени пространства се препоръчва да се използват няколко устройства едновременно, като по този начин се повишава ефективността. „

Категория:

Общо описание:

Инсталиране и експлоатация:
Необходимо е да се спазват общите правила за електрическите уреди. Говорителят трябва да е разположен така, че да осигурява свободно пространство за излъчване. Работата на устройството се сигнализира от червения светодиод отпред на устройството. Ултразвукът се отразява от стените и следователно, ако искате да използвате устройството за други помещения (в рамките на покриващото пространство), вратите ще останат отворени или ще бъде инсталирано устройство във всяка стая.

& nbsp;

Технически данни:

  • Захранване: 220 V
  • Честота: 25 000 – 65 000 kHz
  • Ъгъл на разпространение: 260º
  • Звукова мощност: & gt; 135 dB
  • Площ на действие: 570 м²
  • Размери: 119 x 98 x 88 mm
  • Тегло: 420 грама
  • Разход: 4W

Рецензии:

Отзиви

Напишете първия отзив за „Аларма против гризачи
DuoPro Pestrepeller
PS-927M“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *