Бактерицидна лампа с двойна функция за стерилизация: UVC и озон

79.00 лв. 47.00 лв.

Двойна лампа за стерилизационна функция: UVC и озон, имат мощност около 38 W и това е идеалното решение за цялостна дезинфекция на въздуха и прегревателя на нагревателите, като има дупка от 360 градуса на главата, така че може да се използва. Кварцова UVC тръба, стерилизация и разпространение на патогенни бактерии, включително стафилококи, салмонела, вируси, акари, плесени и др.

Общо описание:

Бактерицидна лампа с функция за двойна стерилизация: UVC и озон

Има мощност от 38 W и е идеалното решение за пълна дезинфекция на въздуха и цялото помещение.

Дифузията на озон във въздуха има предимството, че достига до цялата стая, убива бактерии и премахва миризми, а UVC лъчите действат при 360 градуса, имайки силен стерилизиращ ефект.

UVC лъчите разрушават молекулярната структура на микроорганизмите, причинявайки разпадането на ДНК веригата, което води до тяхната неспособност да се възпроизвеждат и оцеляват, като по този начин с еднократна употреба се получава стерилизационен ефект в пропорция на 99%.

Начин на използване:

Лампата трябва да бъде разположена на права, стабилна повърхност, за предпочитане в центъра на стаята, за да може да работи под ъгъл от 360 градуса. След стартиране имате 10 секунди, за да напуснете стаята, докато лампата започне да работи.

Едно натискане на бутон работи за 30 минути, две натискания за 60 минути!
Моля, влезте в помещението само след като лампата спре да работи и проветрете добре (озонът има специфичен мирис по време на стерилизация). Лампата може да се използва 2-3 пъти седмично, преди употреба помещението се освобождава от хора, домашни любимци и растения, а след употреба се проветрява много добре. Време за използване:

-площ от 30 m 2 (спалня, хол, офис, коридор и др.) – време на работа 30 минути

-площ от 60 м 2 (хол, офис, магазин, салон и др.) – време на работа 60 мин.

Технически данни:

  1. Захранване : 220-240V AC, 50 / 60Hz
  2. Мощност : 38 W
  3. Покрита площ: до 60 м 2
  4. Размери: 140 x 150 x 437 mm
  5. Тегло: 0,83 кг
  6. Продължителност на живота : 6000

Рецензии:

Отзиви

Напишете първия отзив за „Бактерицидна лампа с двойна функция за стерилизация: UVC и озон“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *